Energieaudits

Bij elk bedrijf is nog ruimte voor besparingen op vlak van energie. Wij weten waar we moeten zoeken en brengen de potentiële opbrengsten ook glashelder in kaart. Van directe besparingen tot lange termijn strategische investeringen.

Wil je besparen op je brandstofverbruik en energiefacturen? Ben je op zoek naar een geschikte partner om een subsidiedossier op te stellen of wil je je huidige inspanningen toetsen aan de wettelijke standaarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Een energie-audit heeft steeds twee zaken voor ogen: inzicht verwerven in je verbruik en maatregelen definiëren die zowel energie als kosten besparen. Bij elk bedrijf is nog ruimte voor besparingen op vlak van energie. Wij weten waar we moeten zoeken en brengen de potentiële opbrengsten ook glashelder in kaart. Van directe besparingen tot lange termijn strategische investeringen.

 

Grote ondernemingen en/of KMOs met een significant energieverbruik zijn in Vlaanderen verplicht om een energieaudit te laten uitvoeren of een energiebalans op te maken.

 

Wil je weten in welke gevallen je een energiestudie of -plan moet opstellen?