Duurzaam ondernemen

Jouw organisatie verduurzamen levert een concurrentieel voordeel. Duurzaam ondernemen zorgt voor een beter imago, een streepje voor bij aanbestedingen, verhoogt de productiviteit en verlaagt de kosten.

Wil je duurzaam ondernemen en ben je op zoek naar een geschikte partner om je de weg te wijzen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Hoe bouw je een duurzame strategie uit? Bij duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) ga je in alle aspecten van je bedrijfsvoering rekening houden met de drie pijlers: mens, milieu en maatschappij. Het gaat dus verder dan enkel de ecologische thema’s.

 

Vele bedrijven zien door het bos de bomen niet meer. Geen nood, wij begeleiden je doorheen de administratie en vaak complexe regelgeving. Als geen ander kennen we de regelgeving en volgen ze op de voet.

 

Via onderzoek leveren we innovatieve mariene duurzaamheidsdiensten voor de economische activiteiten van jouw organisatie die gekoppeld zijn aan de blauwe economie.
We zorgen voor een groenere voetafdruk van jullie activiteiten op zee.

 

'Kleine aanpassingen - grote impact' is ons motto. Besparingen kan je op veel manieren realiseren. Het belangrijkste is om de juiste prioriteiten stellen.

 

Het maximale uit je subsidiedossiers halen? Welke subsidies bestaan er voor mijn bedrijf? Wat zijn de valkuilen?